MrBeast znovu překonal legendárního PewDiePie

27. 7. 2023 – 11:55
0
MrBeast znovu překonal legendárního PewDiePie
zdroj: Foto: Profimedia

Jimmy Donaldson je neúspěšnějším youtuberem dneška

MrBeastovi se povedl úctyhodný čin. Na jeho hlavní platformě YouTube se mu konečně povedlo překonat svůj tehdejší vzor Felixe “PewDiePie“ Kjellberga. Už se ale nejedná jen o počet odběratelů, legendárního YouTubera porazil i v počtu zhlédnutí. 

PewDiePie se ale od profesionálního youtuberingu na celý úvazek již dávno vzdálil. V dnešní době natáčí spíš vlogy a memy, přičemž se soustředí na svou rodinu. Dříve sice byl nekorunovaným králem youtube, ale jeho rozhodnutí dalo jiným youtuberům šanci ho překonat.

MrBeast má na kanálu nyní 170 milionů odběratelů, zatímco PewDiePie jich má 111 milionů. To, jak populární ale kdysi švédský youtuber byl, ukazuje i to, že MrBeastovi, který natáčí virál za virálem, se podařilo ho překonat až teď, i když v odběratelích kraluje od listopadu.

Podle statistik zveřejněných na Twitteru má MrBeast denně okolo 46 milionů zhlédnutí. To ho staví mezi 45 nejsledovanějších kanálů na YouTube. Ale vzhledem k tomu, jakému obsahu se věnuje, je jen otázkou času, kdy se dostane ještě dále.

Zdroje:
win.gg