Problémoví Torbjorn a Bastion se do Overwatch 2 vrátí příští týden

20. 10. 2022 – 10:03
0
Problémoví Torbjorn a Bastion se do Overwatch 2 vrátí příští týden
zdroj: Blizzard

Chyby byly opraveny

Overwatch 2 sice nalákala velké množství hráčů, launch ale rozhodně nepatřil k nejhladším a Blizzard musí řešit celou řadu technických problémů. Ty se nevyhnuly ani hratelným hrdinům Torbjornovi a Bastionovi, kteří museli být na čas staženi z oběhu.

O problémech s Bastionovým ultimátním útokem, který rozhodně nefungoval dle očekávání a sympatickému robotovi umožnil prakticky jednorázově vybombardovat obrovskou část herní plochy, jsme vás už informovali v minulosti, v případě Torbjorna sice nebyly potíže tak výrazné, ovšem jeho schopnost Overload ovšem v některých případech trvala déle než měla a přidávala více armoru.

Blizzard oba populární hrdiny na čas posadil mimo hru, nyní se ale zdá, že problémy byly vyřešeny a jejich odpočinek se blíží ke konci. Na sociálních sítích už obchodní ředitel společnosti a bývalý šéf OWL Jon Spector ujistil fanoušky, že se oba dva vrátí s větším updatem, který je naplánován na 25. října.

Zmíněná aktualizace by měla navíc vyřešit i potíže s mapou Junkertown, která byla také dočasně znepřístupněna. Důvodem je odhalená chyba, která na tomto bojišti způsobuje významné poklesy framerate.

Overwatch 2 od launche vyzkoušelo už přes 25 milionů hráčů, hra je k dispozici zdarma a vydělává skrz prodej battle passu a kosmetických předmětů. K dispozici je na PC a současné i minulé generaci konzolí.

Zdroje:
Blizzard