První sezóna bojovky MultiVersus byla odložena na neurčito

4. 8. 2022 – 16:32
0
První sezóna bojovky MultiVersus byla odložena na neurčito
zdroj: Warner Bros.

Důvody neznáme

O bojovce MultiVersus jsme prozatím psali ve spojitosti s velmi pozitivními zprávami. Hru, která v sobě kombinuje populární postavičky z různých světů produkční společnosti Warner Bros. totiž od spuštění bety provází pověst zábavného titulu, který navíc dokázal nalákat v rámci žánru bezprecedentní množství hráčů, ale i diváků na streamovacích službách.

Tentokrát ovšem vývojáři přicházejí s o poznání méně příjemným sdělením. První multiplayerová sezóna hry měla odstartovat už příští týden, konkrétně 9. srpna. Bohužel ale vývojáři na Twitteru oznámili, že její start odkládají, aniž by udali nový termín. S jejím startem měl navíc do hry přibýt Morty ze seriálu Rick a Morty, i jeho příchod je tedy odložen.

Autoři bohužel neposkytli žádné zdůvodnění, a tak se o příčině odkladu můžeme jen domnívat. Jednou z možností je, že studio nepočítalo s tak masivním zájmem publika a není si jisto, zda by servery vydržely masivní nápor. Další pravděpodobnou možností jsou technické problémy, které se na poslední chvíli vyrojily.

MultiVersus v první sezóně nabídne battle pass o padesáti úrovních a měl by vás stát kolem 15 eur. Hra je dostupná na PC a současné i minulé generaci konzolí.

Zdroje:
Dexerto