PUBG: New State je k dispozici, můžete stahovat na svá mobilní zařízení

11. 11. 2021 – 16:00
0
PUBG: New State je k dispozici, můžete stahovat na svá mobilní zařízení
zdroj: Foto: Tisková zpráva PUBG

Nové mobilní battle royale je tu

PUBG: New State bylo oznámeno letos v únoru a nyní konečně dorazilo na zařízení s operačními systémy iOS a Android. Nové battle royale od Kraftonu naleznete v App Store a Google Play zdarma, velikost činí 1,5 GB.

V současné podobě hra obsahuje battle royale, team deathmatch a tréninkový režim. Bojovat budete nejen na přepracovaném Erangelu z původního PUBG, ale i na zbrusu nové mapě Troi. Obě mají shodnou rozlohu 8 km2, hrát můžete z pohledu první i třetí osoby. K dispozici jsou režimy pro vlky samotáře i týmy. Režim team deathmatch se odehrává na menší mapě s názvem The Station.

Děj je zasazen do roku 2051, hratelnost sice připomíná starší mobilní PUBG, ale přináší řadu změn a novinek. Mezi ty patří například vylepšená grafika, úprava zbraní, nové dopravní prostředky a možnost oživování padlých kolegů. Můžete také do svého týmu přibrat nepřátelského hráče.

Protože se Krafton snaží bojovat s podvodníky a hackery, bude PUBG: New State obsahovat různé druhy ochrany proti software, který manipuluje s herními daty a hra nepovolí běh přes emulátor.

Zdroje:
Krafton