Respawn si posvítí na podpůrné postavy v Apexu

4. 2. 2022 – 16:00
0
Respawn si posvítí na podpůrné postavy v Apexu
zdroj: Respawn

Hrát za healera je přeci radost!

Podpůrné postavy to ve hrách nemají lehké. Hrát za ně chce málokdo a navíc na jejich hlavy často padne hněv skupiny, když něco nedopadne dobře. Apex Legends na tom není jinak, ze všech dostupných hrdinů do této kategorie spadají jen Lifeline a Loba a hráči, kteří chtějí léčit ostatní, mají jen jedinou možnost.

Respawn si je této situace vědom a hodlá s ní brzy něco udělat. V poslední době jsme se dočkali celé řadys útočných postav, jako je Fuse, Horizon, Ash a nově také Mad Maggie. Podle slov gameplay engineera Chrise Windera už ve studiu horlivě pracují na třetím supportovi.

Ten uvedl, že tým vždycky řeší aspekty hry, které se mu zdají zanedbané. Právě podpůrní hrdinové se do jeho hledáčku dostali teď, v budoucnu se ale máme dočkat i dalších hratelných tříd, které ještě obohatí pestrost herního zážitku.

Není prozatím jasné, jak dlouho bude potřeba čekat, dobrou zprávou alespoň je, že studio o problému ví a je odhodláno jej řešit. Pokud tedy v partě rádi pomáháte i jinak než střelbou, v budoucnu by pro vás Apex měl být o něco variabilnější

Zdroje:
Respawn