Streamer porazil všechny bossy Elden Ringu bez jediného šrámu

1. 11. 2022 – 10:25
0
Streamer porazil všechny bossy Elden Ringu bez jediného šrámu
zdroj: Bandai Namco

I Malenii

Elden Ring je jedním ze žhavých kandidátů na letošní hru roku a i pokud vás žánrově moc nezajímá, jen těžko jste mu na jaře mohli uniknout. Poslední počin od studia FromSoftware vzal herní svět útokem, prodal rekordní počet kopií a v jednu chvíli ve Spojených státech porazil dokonce i Call of Duty.

Svět hry umí být celkem krutý a nesmiřitelný a většina průměrných hráčů se raduje, když se zuby nehty dostane jakýmkoli způsobem až k závěru hry. Streamerovi s přezdívkou GinoMachino ale pouhý běžný průchod nestačil, a tak se rozhodl splnit skutečně náročnou výzvu.

V Elden Ringu je dohromady 165 bossů, GinoMachino je dokázal všechny porazit bez toho, aby se jej byť jen dotkli. Celý počin si můžete pustit na jeho kanále na Twitchi, minimálně některé momenty rozhodně stojí za to, tedy pokud vám nevadí jemný pocit hanby z toho, s jakou lehkostí poráží třeba Malenii nebo Radahna.

Na samý závěr si nechal bosse z tutorialové oblasti, a i když mě zlomyslně napadlo, jak zdrcující by bylo, kdyby mu zrovna tenhle nepřítel nechal šrám na brnění, nakonec všechno skončilo podle plánu a všech 165 bossů padlo bez ztráty kytičky.

Elden Ring je k mání na PC a současné i minulé generaci konzolí, prozatím pořád čekáme na potenciální rozšíření, o kterém se v komunitě živě spekuluje.

Zdroje:
twitch