Twitch zabanoval svou velkou hvězdu

19. 4. 2023 – 16:00
0
Twitch zabanoval svou velkou hvězdu
zdroj: Foto: Profimedia

Streamer roku dostal stopku

Kai Cenat je jedním z nejrychleji rostoucích streamerů na Twitchi. Po subathonu, který mu vynesl nejvíce sledujících na Twitchi, si rychle došel pro cenu Streamera roku. V únoru Kai Cenat překonal rekord Ludwiga a Tylera "Ninja" Blevina a stal se nekorunovaným králem Twitche.

Twitch se však o tituly zjevně nestará. Šokující zprávou je, že oblíbená streamovací stránka zabanovala svého největšího streamera, ale nikdo neví proč. Lidé však mají oprávněné dohady. Podle fanoušků by mohlo jít o facku za to, že se mu při livestreamu povedl nebezpečný kousek na kole. Kai Cenat předtím naboural motorku do svého počítače, čímž porušil pokyny Twitche týkající se sebepoškozování a nebezpečnosti.

To všechno jsou ale jen dohady. Sám Kai Cenat toho kromě záhadného tweetu mnoho neprozradil. Ban však bude pravděpodobně krátkodobý, vzhledem k popularitě Kaie Cenata a také k tomu, že jeho předchozí nucenné přerušení činnosti z ledna bylo také rychle zrušeno. Fanoušci však stále nejsou s Twitchem spokojeni poté, co platforma zabanovala Adina Rosse, iShowspeeda a nyní i Kaie Cenata.

Zdroje:
Dexerto