V Diablu Immortal začíná nová sezóna. Jeden battle pass jí nestačí

8. 7. 2022 – 15:50
0
V Diablu Immortal začíná nová sezóna. Jeden battle pass jí nestačí
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Kontroverzní free-to-play (a pay-to-win) mobilní Diablo Immortal vstupuje do své druhé sezóny a Blizzard oznámil, jakých novinek se v rámci aktuální updatu věrní hráči dočkají. Poběží až do 4. srpna a samozřejmě nabídne spoustu novinek, za které můžete utratit svoje peníze.

Diablu Immortal nestačí jeden battle pass, k dispozici jsou hned tři varianty, kromě bezplatného (a logicky nejchudšího) Bloodsworn Battle Passu, ve kterém najdete legendární drahokamy, cresty a další bonusy, si můžete zakoupit buď Empowered Battle Pass nebo dokonce Collector’s Empowered Battle Pass. Ty navíc obsahují další bonusové odměny nad rámec základní varianty.

Nová sezóna přinese taky dalšího Helliquiary raid bosse jménem Vitaath the Shivering Death a hlavně event Hungering Moon, který bude probíhat příští víkend, tedy od 15. do 18. července.

Podstatnou částí nové aktualizace jsou ale především balanční změny v účinnosti skillů jednotlivých hratelných tříd. Změny postihly Wizarda a Monka, hráče nejspíš potěší, že upravované schopnosti dostaly větší účinnost.

Došlo i k opravě množství glitchů a bugů, úpravě uživatelského rozhraní a dalších aspektů. Kompletní seznam změn si můžete projít pod tímto odkazem.

Zdroje:
Blizzard