Valkyrae nemůže sledovat vlastní streamy. Je jí prý ze sebe trapně

5. 5. 2022 – 10:00
0
Valkyrae nemůže sledovat vlastní streamy. Je jí prý ze sebe trapně
zdroj: 100 Thieves

Je prý moc hlasitá a protivná

Rachell ‘Valkyrae’ Hofstetter je jednou z nejvýraznějších tváří YouTube a nejsledovanější ženskou streamerkou na platformě. Ve světě streamování se pohybuje už dlouho a člověk by proto předpokládal, že už si na kameru, mikrofon a všechny záležitosti okolo dokázala zvyknout. Prý tomu tak ale není.

V nedávném vysílání Valkyrae přiznala, že se na své streamy nemůže dívat, protože ji přepadají pocity studu a trapnosti. Občas prý při vysílání zapomene, že je na ni namířena kamera, a začne se chovat způsobem, který je jí samotný zpětně velmi nepříjemný.

"Zapomínám, kolik lidí se dívá, a pak je mi ze sebe trapně, když si to pustím ze záznamu. Stanu se úplným bezmozkem, jsem hlasitá a protivná. Nechápu, proč jsem taková," říká Valkyrae. Dodává, že je navíc hodně malého vzrůstu a nechápe, proč je tím pádem tak nesnesitelně hlasitá. 

Samozřejmě netrvalo dlouho a v komentářích se strhla vlna podpory, která streamerku zahrnula hřejivými slovy o tom, jak mají diváci rádi její energii a jak z ní sami čerpají dobrou náladu. Valkyrae si v minulosti prošla složitým obdobím, když se strhla kontroverze kolem její řady kosmetických krémů pro hráče, které měly dle slibů výrobce blokovat modré světlo.

Valkyrae je 30 let, obsah tvoří od roku 2014 a je také spolumajitelkou esportové a lifestylové společnosti 100Thieves. Napříč svými třemi kanály se může chlubit více než čtyřmi miliony subscribery a více než 310 miliony views.

Zdroje:
Foto: Valkyrae