Valve odhaluje termín dalšího Dota 2 Majoru

26. 4. 2023 – 16:30
0
Valve odhaluje termín dalšího Dota 2 Majoru
zdroj: Foto: Se svolením Valve

Fanoušci se mají na co těšit

Společnost Valve konečně potvrdila termín konání Bali Majoru, který bude mít zcela nového pořadatele. Dota Pro Circuit byl oživen dlouho očekávaným vydáním aktualizace 7.33. Množství nových mechanik a vylepšení hrdinů zcela změnilo hru a 19. sezóna DreamLeague byla jen ochutnávkou toho, jak se bude profesionální meta vyvíjet. Abychom udrželi rozjetý hype vlak, společnost Valve konečně odhalila plány na poslední major DPC v roce 2023 po nadcházejícím majoru v Berlíně.

Bali Major se bude konat od 29. června 2023 do 9. července. Stejně jako ostatní předchozí DPC majory bude mít prize pool 500 000 dolarů, týmům nabídne 600 bodů DPC, což z něj dělá nejdůležitější událost pro týmy, které doufají v účast na The International 2023. Turnaje se zúčastní standardních 18 týmů s různým počtem zástupců pro každý ze šesti soutěžních regionů.

Fanoušci se však dočkají minimálně jednoho překvapení v podobě odhalení zcela nového pořadatele. Koordinátorem akce bude malajský organizátor IO Esports. Společnost má s esportem bohaté zkušenosti, společnost v minulosti spolupracovala také s ONE Esports, což jí dává zkušenosti v této oblasti. Vzhledem k nesčetným problémům na Lima Majoru mohou fanoušci váhat, zda přijmout dalšího pořadatele, který bude pořádat major poprvé.

Vstupenky na akci nejsou v prodeji, ale pořadatelé by měli oznámit podrobnosti blíže k datu zahájení. Očekávejte, že se informace objeví někdy v květnu po skončení berlínského majoru.


Zdroje:
Dexerto