Veterán ligy Overwatch Saebyeolbe odchází na odpočinek

12. 10. 2021 – 8:45
0
Veterán ligy Overwatch Saebyeolbe odchází na odpočinek
zdroj: Blizzard

Stane se trenérem?

Park Čong-ryeol, známější pod přezdívkou Saebyeolbe, končí s profesionální kariérou hráče Overwatch. Své prohlášení zveřejnil na sociálních médiích krátce poté, co jeho domovský tým Seoul Dynasty oznámil propuštění čtyř hráčů a trenéra. Saebyeolbe je jedním z nich.

Ve svém příspěvku na Twitteru uvádí, že chce nyní psát jiný příběh. To mnohé vede ke spekulacím, že by mohl přesedlat na Valorant nebo jiný esportový titul. Ve hře je ale i možnost, že se Saebyeolbe stane trenérem nebo součástí pořadatelského týmu.

Čong-ryeol je znám jako jeden z nejlepších hráčů Tracer na světě, svou kariéru započal během první sezóny hry v týmu New York Excelsior, právě s ním dosáhl celé řady úspěchů, mimo jiné vítězství tří ze čtyř finálových klání první sezóny a třetí místo v sezóně 2019.

Saebyeolbe je mezi fanoušky oblíben pro svou sympatickou osobnost a skromné chování. Je jedním z mála ženatých hráčů v rámci OWL, manželka se s ním přestěhovala do Spojených států. Do týmu Seoul Dynasty přestoupil před začátkem letošní sezóny. 

Zdroje:
Dotesports