YouTuber vytvořil ze záchodu herní počítač

3. 8. 2022 – 10:20
0
YouTuber vytvořil ze záchodu herní počítač
zdroj: Foto: Basically Homeless

PC na h*vno

Pokud člověka zastihne volání přírody a musí se odebrat na onu místnost, zpravidla své herní potřeby buď přeruší, nebo si s sebou vezme handheld, případně mobilní zařízení. Popularita cloudu navíc dokázala, že v rozehrané hře z „velkých“ platforem můžete plynule navázat na svém telefonu a tabletu prakticky kdekoli.

YouTuber jménem Nicholas ‘Basically Homeless’ Zetta ovšem s tímto řešením nebyl spokojený, a tak místo kompromisu instaloval do své toalety herní počítač. Pokud jste ale čekali, že si tam zkrátka přinesl klasický case, mýlíte se. Zetta totiž herní PC vytvořil ze samotného záchodu.

Zašel přitom tak daleko, že nádržku na vodu opatřil průhledným sklem, aby se návštěvníci mohli kochat útrobami. Nechybí ani LED osvětlení, při konstrukci se mu navíc podařilo zachovat všechny konvenční funkce toalety, a tak stále normálně splachuje. 

Argument s tím, že existují varianty, jako je třeba Steamdeck, odmítá s tím, že už nechce používat své palce, místo toho stojí o pořádně zpocenou a dedikovanou FPS akci. Nemusíte si pod tím představovat nic otřesného, Zetta ve videu níže předvádí pouze hraní Counter-Strike.

Je zjevné, že mu konstrukce dala docela zabrat, sám YouTuber ovšem tvrdí, že něco podobného chtěl už opravdu dlouho. Otázkou zůstává, zda se koncept uchytí a pronikne do většího množství domácností. Potenciální majitel by se musel obrnit proti uštěpačným poznámkám, že je jeho PC na...no však vy víte.

Zdroje:
Dexerto