Zabil svého dlouholetého přítele. Pohádali se spolu kvůli Overwatch

13. 1. 2022 – 9:30
0
Zabil svého dlouholetého přítele. Pohádali se spolu kvůli Overwatch
zdroj: Blizzard

Tragický důsledek hádky

Hry jsou nejen skvělým zdrojem zábavy, umí ale také pořádně vystresovat, případně naštvat, když se člověku moc nedaří. Normální je v takové situaci napočítat do deseti, chvíli zhluboka dýchat nebo se vykřičet do polštáře. Bohužel někdy dojde k mnohem dramatičtějším následkům.

Docquen Jovo Watkins z amerického státu Michigan byl obviněn z vraždy svého dlouholetého partnera  Rory Teasleyho. Watkins sám přivolal policii z důvodu domácí roztržky, podle záznamu tvrdil, že v době telefonátu jeho přítel spí na gauči. 

Po příjezdu policie se ukázalo, že Teasley je v bezvědomí a nedýchá. V nemocnici byl následně oficiálně prohlášen za mrtvého. Watkins je momentálně držen ve vězení a obviněn z vraždy druhého stupně. K té mělo dojít během vášnivé hádky kvůli multiplayerové střílečce Overwatch, kterou Watkins zjevně nezvládl a reagoval zcela neadekvátně.

Dle vyjádření policie se případy, kdy se lidé uchylují k násilí ze zcela marginálních důvodů, stávají mnohem častějšími. Šerif Michael Bouchard uvedl, že neexistuje žádný důvod, kdy je jeho užití ospravedlnitelné a ti, kteří to nerespektují, budou nést následky.

Zdroje:
GameSpot