Sentinels poráží tým Fnatic s Čechem Magnumem a stávají se šampióny prvního mezinárodního turnaje ve Valorantu

31. 5. 2021 – 8:00
0
Sentinels poráží tým Fnatic s Čechem Magnumem a stávají se šampióny prvního mezinárodního turnaje ve Valorantu
zdroj: Riot Games

Amerika dala Evropě na frak, Sentinels projeli celým turnajem bez jediné ztráty mapy.

"NA" vs "EU", klasický souboj probíhající ve všech esportových hrách, má pro jednou svého vítěze. V nejnovější FPS hře od studia Riot Games se v posledním týdnu odehrál turnaj Masters v islandském Reykjavíku, ve kterém se utkalo dvanáct týmu z celého světa a jen jeden jediný si mohl odnést titul šampióna. Grandfinále celého turnaje proběhlo mezi celky Fnatic a Sentinels (jak už jsme dříve avizovali) a i přes vyrovnanou hru na všech třech mapách nenechali borci ze Severní Ameriky nic náhodě.

Sentinels doopravdy celému turnaji těžce dominovali a vyhráli tak devět map v řadě bez ztráty jediné. To je fantastický výkon, který se nedá nikomu upřít. Pokud se však podíváme na finální zápas proti Fnatic, určitě to byla pro tým Sentinels obrovská výzva.

Tým Fnatic společně s Čechem Magnumem totiž dovedl každičké kolo do napínavého konce, Sentinels tak vyhráli s výsledným skórem 14:12 (mapa Split), 16:14 (mapa Bind) a 13:11 (mapa Haven). Z výsledků tak můžete vidět, jak extrémně napínavý zápas to byl. Bohužel pro české a evropské fanoušky ale Fnatic tahali za kratší konec provazu.

Nezbývá tedy nic jiného, než pogratulovat týmu Sentinels k zaslouženému vítězství a výhře 200,000$. Doufejme, že nadcházející turnaj v Berlíně dopadne pro evropské fandy lépe.

Hráči týmu Sentinels jsou:

  • Shahzeb "ShahZaM" Khan
  • Hunter "SicK" Mims
  • Michael "dapr" Gulino
  • Jared "zombs" Gitlin
  • Tyson "TenZ" Ngo
Zdroje:
Riot Games