Streamerka Gee Nelly se přidává do esportového týmu Davida Beckhama

Výrazná posila

Guild Esports oznámil spolupráci s britskou tvůrkyní Gee Nelly, snaží se tak dostat do povědomí fanoušků. Georgina “Gee Nelly” Rose Nelson je úspěšnou influencerkou. Ve svých 25 letech se jí podařilo nasbírat přes 685 tisíc fanoušků napříč různými sociálními platformami. Aktuálně ji můžete najít na Twitteru, Instagramu, Youtube, Tik Toku a Twitch.tv. Svou kariéru začala streamováním Overwatche.

Dříve se Gee Nelly věnovala úpravě videí známých tvůrců, mezi které patřil například Sidemen, Talia Mar nebo Freya Nightingale. Pro české fanoušky budou tato jména pravděpodobně neznámá, Gee Nelly si ale díky spolupráci s těmito britskými hvězdami pomalu, ale jistě vybudovala jméno, což jí později pomohlo při rozjezdu vlastní značky.

Fanoušci si jí cení i díky jejímu angažování v charitativních programech, na které se Gee Nelly podařilo vybrat už skoro dva miliony korun. Charitativní činnost je bezesporu jeden z důvodů, proč si Guild Esports vybral právě ji. Esportovou společnost, kterou spoluvlastní David Beckham, bude Gee Nelly propagovat na sociálních sítích, vytvářet jí obsah a vystupovat na živých událostech.

Více se o projektu Guild Esports dozvíte v jednom z našich předchozích článků.