Velká aktualizace 10.22 do LoL přinese novou hrdinku Seraphine a mnoho změn

31. 10. 2020 – 7:00
0
Velká aktualizace 10.22 do LoL přinese novou hrdinku Seraphine a mnoho změn
zdroj: Riot Games

S koncem Worlds tento víkend Riot oznámil první předsezónní aktualizaci, která přinese novou šampiónku a změny těch starých.

Seraphine je po delší době uvedený support, který se možná schopnostmi blíží ke známe šampiónce Soně, nicméně ke svým spoluhráčům chce být Seraphine určitě ještě blíže, aby naplno využila svůj potenciál (ale ano, jak Sona tak Seraphine využívají hudbu pro své kouzlení).

Pokud se podíváme na další postavy ze světa Runeterry, uvidíme největší změnu u ohniváka Branda. Rioti totiž nejsou už dlouho spokojeni s jeho využíváním v roli supporta a tak mu obecně zesílili jeho tři hlavní kouzla tak, aby lépe obstál právě na středové lince.

Za zmínku pak dále stojí určitě Amumu, jehož přitažení nyní nedává pouze root, ale i stun. Annie, jejíž štít nyní doopravdy chrání tuto šampiónku tři vteřiny po použití a třeba Ashe, u které můžeme vidět oslabení její "W" schopnosti na nižším levelu (vystřelí pouze 7 šípů), ale zesílení na vyšším (11 šípů). Změna schopností je určitě zajímavá a jsme zvědavi, zda nějak zamíchají s nynější metou.

Celkový výčet změn můžete najít zde.